top of page

NOVICE

18.04.2024 NOVA SPLETNA STRAN

Zaživela je naša nova spletna stran. 

19.04.2024 ŠIRITEV FLOTE

Z dnem 19.04.2024 smo v našo floto vključili pet popolnoma novih gospodarskih vozil. 

21.04.2024 - 24.04.2024 GOSPODARSKA DELEGACIJA V HANNOVRU

Po večmesečnih pripravah v organizaciji Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije in Slovensko-nemške gospodarske zbornice se je naše podjetje mudilo na gospodarski delegaciji v Hannovru, Nemčija.

Delegacijo katero je sestavljalo deset podjetij iz Republike Slovenije sta sestavljala tudi delegata našega podjetja dr. Uroš Nikolaj Pavkovič (CEO) in ga. Veronika Skrbinšek (Quality Analitics Supervisor). Delegacija se je srečala z gospodarsko delegacijo Norveške in Italije.

Podjetje PDP LOGIS, d.o.o., je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer (Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino). Naložbo sofinancira Evropska unija.

26.05.2024 IZREDNI DOSEŽKI NAŠIH ZAPOSLENIH

Delavec ni samo delavec!

Izredno smo ponosni na naše zaposlene, ki svoj prosti čas namenjajo družbenim dejavnostim. Pretekli vikend sta dva naša zaposlena nanizala odlične rezultate:

- Gašper Skrbinšek kot član ekipe prve pomoči RK-OZ Gornja Radgona je skupaj z ekipo v Kidričevem dosegel prvo mesto v pomurski regiji iz področja prve pomoči Organizacije Rdečega križa.

- Jure Leban je na Športnih igrah zaposlenih v Novi Gorici dosegel odlično drugo mesto.

Bravo fantje, le tako naprej.

27.05.2024 SPREJEM PREDSTAVNIKOV NAŠEGA PODJETJA PRI VELEPOSLANIKU KRALJEVINE NIZOZEMSKE

Na povabilo veleposlanika Kraljevine Nizozemske g. Johana Verboma sta se delegata našega podjetja: dr. Uroš Nikolaj Pavkovič in g. Rožle Namar, dne 27.05.2024 udeležila srečanja v veleposlanikovi rezidenci ob pričetku gospodarske delegacije na Nizozemsko, ki se bo odvijala od 04.06. do 08.06.2024.

04.06.2024 - 08.06.2024 GOSPODARSKA DELEGACIJA V ROTTERDAMU, NIZOZEMSKA

Podjetje PDP LOGIS je preko delegatov: dr. Uroš Nikolaj Pavkovič in g. Rožle Namar, po povabilu Javne agencije za gospodarstvo SPIRIT, udeleženo na Slovensko-Nizozemskem poslovnem forumu in na konferenci Urban Future.

Delegata sta se tekom delegacije med drugim srečala z veleposlanikom Republike Slovenije na Nizozemskem g. Jožefom Drofenikom, predstavnikom Nizozemskega veleposlaništva g. Freakom van Eikom, županjo občine Selnice ob Dravi dr. Vlasto Krmelj in županom občine Beltinci g. Markom Viragom ter mnogimi drugimi predstavniki podjetij in inštitutov.

Začrtane so nove poslovne možnosti.

Podjetje PDP LOGIS, d.o.o., je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer (Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino). Naložbo sofinancira Evropska unija.

18.06.2024 SLUŽBENI OBISK V NUKLEARNI ELEKTRARNI KRŠKO

V zadnjem letu je naše podjetju naredilo velike korake na področju t.i. Zelenega prehoda. V okviru različnih delegacij in poslovnih obiskov, smo med drugim prejeli tudi vabilo za službeni obisk Nuklearne elektrarne Krško. V NEK nas je sprejel g. Pribožič, služba za stike z javnostjo. Obiska so se udeležili predstavniki našega podjetja iz uprave, računovodstva, vzdrževanja in pa delovodje delovnih skupin.

Obisk smo med drugim izkoristili tudi za načrtovanje in razporejanje dela v poletnih mesecih.

18.06. - 20.06.2024 POSLOVNO–INVESTICIJSKI KONGRES »INVEST&CONNECT SLOVENIAN BUSINESS PITCH: GERMANY EXPERIENCES SLOVENIA«, MÜNCHEN

Naše podjetje se je odzvalo povabilu Javne agencije SPIRIT na poslovno-investicijski kongres, ki se odvija v Münchnu, Nemčija. Delegat našega podjetja dr. Uroš Nikolaj Pavkovič se na kongresu mudi skupaj z predstavniki drugih podjetji. Udeleženci kongresa so tudi visoki predstavniki slovenske in nemške vlade, med njimi tudi predsednik Vlade RS dr. Robert Golob, minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han in Hubert Aiwanger, bavarski minister za gospodarstvo, deželni razvoj in energijo, podpredsednik bavarske vlade.

https://www.investconnect.si/en-gb/si-opisi-podjetij/pdp-en

19.06.2024 SLAVNOSTNI SPREJEM V MÜNCHNU

Po poslovno-investicijskem kongresu Invest & Connect se je naš delegat dr. Uroš Nikolaj Pavkovič skupaj z drugimi delegati udeležil slavnostnega sprejema v Münchnu ob dnevu državnosti in ob uvrstitvi slovenske nogometne reprezentance na EURO 2024.

Slavnostni nagovor je imela predsednica države dr. Nataša Pirc Musar. Na sprejemu so bili navzoči tudi predsednik vlade RS dr. Robert Golob, minister Matjaž Han in ministrica Tanja Fajon.

12.07.2024 OBJAVA TRAJNOSTNEGA POROČILA ZA LETO 2023

Naše podjetje z dnem 12.07.2024 javno objavlja trajnostno poročilo za leto 2023. Za poročilo kliknite na: POROČILO 2023

bottom of page